Cookies Cookies

VELKOMMEN TIL HOTEL BELLE ARTI VENEDIG

...et kunstfærdig 3 stjernet hotel beliggende overfor Accademia Belle Arti, hvorfra vi tager vores navn. Hotel Belle Arti Venedig har for nylig undergået renovering og vi er stolte af at tilbyde vores gæster 65 værelser med aircondition i klassisk venetiansk stil udstyret med Murano-glas, lysekroner og barok indretning.

Faciliteter

Hver af vores enkelt-, dobbelt og tredobbelt værelser er for nylig blevet renoveret for at inkludere de mest moderne faciliteter, herunder. Vores reception er åbent 24 timer i døgnet af vores flersprogede personale, som vil være glade for at hjælpe dig med at booke ture, restauranter, museer og koncertbilletter.

Tjenester

Fotokopiering og afsendelse af faxer er også muligt, og vi kan arrangere en gratis rundvisning af øen Murano, der forlader Hotel Belle Arti Venezia ved 10:00 hver morgen. Efter en dag brugt på at udforske den fortryllende by Venedig, kan du vende tilbage til Dorsoduro distriktet og slappe af i vores store have eller lounge område med vores hotel bar som har åben 24 timer i døgnet.

En komplet morgenbuffet i vores store morgenmadslokale er også tilgængelig, når du booker direkte fra denne side eller for et mindre gebyr kan morgenmad også serveres på dit værelse. Vores morgenbuffet tilbyder et bredt udvalg af varme og kolde retter, kaffe og cappuccino.