Cookies Cookies

TERVETULOA HOTELLI BELLE ARTI VENICEEN

...valtava 3 tähden hotelli sijaitsee Accademia Belle Artia vastapäätä, josta myös nimemme juontuu. Hotelli Belle Arti Veneziaan on hiljattain tehty korjauksia, ja me olemme ylpeitä saadessamme tarjota vieraillemme 65 ilmastoitua huonetta klassiseen venetsialaiseen tyyliin varustettuna Muranon lasilla, kattokruunuilla ja barokkilaisella sisustuksella.

Mukavuudet

Jokainen yhden,kahden ja kolmen hengen huoneistamme on hiljattain uusittu, ja ne sisältävät moderneimmat mukavuudet. AVastaanottomme on avoinna 24 tuntia päivässä, ja kielitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään varatessasi matkoja tai konserttilippuja tai opastaa ravintoloissa ja museoissa.

Palvelut

Kopiokoneen ja faxin käyttö on myös mahdollista, ja me järjestämme ilmaisia matkoja Muranon saarelle (lähtö joka aamu Hotelli Belle Arti Venezialta klo 10).Vietettyäsi päivän tutkien lumoavaa Venetsiaa, voit tulla takaisin Dorsoduron alueelle rentoutuaksesi suuressa puutarhassamme tai lounge-alueella, jossa Hotelli-baarimme on auki 24 tuntia vuorokaudessa.

Suuri buffet-aamiainen suuressa aamiashuoneessamme on saatavissa myös varattaessa suoraan tältä sivulta, tai aamiainen voidaan myös tarjoilla huoneeseen pientä maksua vastaan. Buffet-aamiaisemme sisäsltää laajan valikoiman kuumia ja kylmiä ruokalajeja, kahvia sekä cappucinoa.