Cookies Cookies

VELKOMMEN TIL HOTEL BELLE ARTI VENEZIA

...et unikt 3-stjerners hotell tvers ovenfor Accademia Belle Arti, som har gitt oss vårt navn. Hotell Belle Arti Venezia har nylig blitt renovert, og vi er stolte over å kunne tilby våre gjester 65 rom med air-condition, i en klassisk venetiansk stil med Murano-glass, lysekroner, og dekorasjoner inspirert av barokken.

Fasiliteter

Alle våre enkle, doble, og trippel-rom har blitt nylig renovert og kommer med topp moderne fasiliteter, inkludert. Resepsjonen vår er bemannet hele døgnet av våre flerspråklige ansatte, som med glede hjelper deg med å melde deg på guidede turer, restauranter, museer, og konsertbilletter.

Service

Kopiering og sending av faks er også mulig, og vi organiserer en gratis utflukt til øyen Murano, som drar fra Hotell Belle Arti Venezia klokka 10 hver morgen. Etter en lang dag med å utforkske magiske Venezia kan du komme tilbake til Dorsoduro-distriktet og slappe av i vår romslige hage eller salong med døgnåpen hotell-bar.

En frokostbuffet, servert i vårt store frokostrom, er også tilgjengelig når du bestiller direkte fra denne siden, eller for et beskjedent beløp kan frokost også bli servert i rommet ditt. Frokostbuffeten inneholder et bredt spektrum av varme og kalde retter, kaffe, og cappuccino.