Cookies Cookies

VÄLKOMMEN TILL HOTEL BELLE ARTI VENICE

...ett pittoreskt 3-stjärnigt hotell beläget mitt emot AccademiaBelleArtivilkt vi även tagit namnet ifrån. HotelBelleArti Venezia har nyligen blivit renoverat och vi är stolta att kunna erbjuda våra gäster 65 luftkonditionerade rum i klassisk venetiansk stil utrustade med Muranoglas, kandelabrar och barockdekor.

Rum

Alla våra singel- dubble- och trippelrum har nyligen blivit renoverade och är utrustade med de modernaste bekvämligheterna, inkluderat. Vår reception är bemannad 24 timmar om dygnet av vår flerspåkiga personal som gärna hjälper dig att boka guidade turer, restauranger, museum, och konsertbiljetter.

Service

Fotokopiering och att skicka fax är också möjligt, och vi organiserar även gratis turer av Murano-ön vilka avgår från Hotell BelleArti Venezia klockan 10 varje morgon. Efter att ha utforskat den fantastiska staden Venedig en hel dag är du välkommen att ta igen dig i vår stora trädgård eller loungeavdelning med vår Hotellbar öppen 24 timmar om dygnet.

En komplett frukostbuffet i vårt stora frukostrum är också tillgänglig när du bokar direkt via den här sidan och för en liten extrakostnad kan den även serveras på ert rum. Vår frukostbuffet erbjuder ett brett utbud av varma och kalla rätter, kaffe och cappuccino.